Melkveebedrijf Freriks-van der Veen

Melkveebedrijf Freriks-van der Veen

Over Melkveebedrijf Freriks-van der Veen

Achtermaate: Boerderij Educatie en Vergaderen op het platteland.

Boer zijn is werken met de seizoenen, de dieren, de lucht, het water en de natuur. Wij vinden het belangrijk om verbinding tot stand te brengen met burgers. Daarom hebben wij ons ook aangesloten bij Salland Boert en Eet bewust.

Wat weet u van een modern melkveebedrijf? Welke keuzes maakt de boer? Wij vertellen het boeiende verhaal van de zuivel, de koe in de wei, bodemleven, graslandbeheer, onze passie en nog veel meer. Een rondleiding op de boerderij of een ontdekkingstocht speciaal ontwikkeld voor kinderen t/m 12 jaar is leerzaam. Voelen, ruiken en proeven, kortom; belevend leren.

De Achtermaate is de ideale plek voor een vergadering of teambuilding. Een locatie die rust uitstraalt en waar u positieve energie kunt opdoen. Creatieve ideeën komen beter tot stand in een inspirerende omgeving. Gelegen aan de voet van de Sallandse Heuvelrug, midden tussen de weilanden. 

 

Mts. Freriks-van der Veen
Achtermateweg 2
8105 SH Luttenberg

Tel.nr. 0572-301204

info@achtermaate.nl

www.achtermaate.nl
Facebook Achtermaate

 

milieu
mest
energie
welzijn
diergezondheid
maatschappij
beeldkwaliteit

waar onze boeren te vinden zijnWe maken gebruik van cookies om onze website gebruiksvriendelijker te maken. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Lees meer.
akkoord »