Melkveebedrijf familie Bos

Melkveebedrijf familie Bos

Over Melkveebedrijf familie Bos

Hoeve Erve Het Kampink wordt samen met 46 ha grond gepacht van landgoed De Bannink. Onze boerderij staat op een prachtig plekje aan de rand van Deventer richting Bathmen. Door de jaren heen is het bedrijf uitgegroeid tot een modern melkveebedrijf met 90 roodbonte melkkoeien, die in het voorjaar dansend de wei in gaan.

In 2013 is de nieuwe ligboxenstal gebouwd. In de stal is plek voor 120 melkkoeien.

Onze melk gaat naar FrieslandCampina, de zuivelcoöperatie, daar wordt onze melk verwerkt tot melkproducten als kaas, vla, yoghurt en natuurlijk lekkere toetjes. Op de stal liggen zonnepanelen en de stal is gebouwd volgens de zogenaamde maatlat duurzame veehouderij. Een Maatlat Duurzame Veehouderij (MDV)-stal is een veestal met een lagere milieubelasting, met maatregelen voor diergezondheid en dierenwelzijn en draagt daardoor bij aan verduurzaming van de veehouderij. Een MDV-stal voldoet aan strenge duurzaamheidseisen.

In het natuurgebied De Gooiermars beheren we 5 ha natuur.

Wij doen mee aan ‘Salland Boert en Eet Bewust’, omdat wij graag een inkijkje in ons bedrijf geven. We zijn trots op ons bedrijf. We boeren met respect voor natuur en dier en dat willen we graag laten zien. Je bent van harte welkom om dit met eigen ogen te komen bekijken.

Melkveebedrijf Erve Het Kampink

Rinus en Gerdien Bos (VOF Bos)

Rodijksweg 13

7427 RD Deventer

Tel.nr. (0570) 65 15 24 of (06) 51 89 82 45

Melkveebedrijf Erve Het Kampink
Rinus en Gerdien Bos (VOF Bos)
Rodijksweg 13
7427 RD Deventer
Tel.nr. (0570) 65 15 24 of (06) 51 89 82 45

Facebook Erve Het Kampink

milieu
mest
energie
welzijn
diergezondheid
maatschappij
beeldkwaliteit

waar onze boeren te vinden zijnWe maken gebruik van cookies om onze website gebruiksvriendelijker te maken. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Lees meer.
akkoord »