Melkveebedrijf en B&B Klein Koerkamp

Melkveebedrijf en B&B Klein Koerkamp

Over Melkveebedrijf en B&B Klein Koerkamp

Net buiten het dorp Lettele ligt het Melkveebedrijf en Bed & Breakfast van de familie Klein Koerkamp. Ons eeuwenoude familiebedrijf heeft circa 100 melkkoeien en circa 40 stuks jongvee gehouden op een andere locatie. Onze koeien lopen 's zomers in de wei en 's winters in onze moderne stal waarin koecomfort centraal staat. Koeborstels, ventilatoren, geïsoleerd dak, open stal met veel licht en lucht en een kunststof vloer die met een automatische mestrobot schoongehouden wordt. Wij melken onze koeien tweemaal daags in een moderne melkstal van 2x8 zij-aan-zij.

Eind jaren '90 is de oude deel en hooizolder verbouwd tot Bed & Breakfast. Een ruime verblijfsruimte waar ontbeten kan worden maar waar ook vergaderingen en bijeenkomsten worden gehouden. De Bed & Breakfast heeft drie kamers en een appartement.

Ons bedrijf ontvangt regelmatig groepen mensen, schoolklassen en anders geïnteresseerden. Wij laten u graag ons bedrijf zien en hopen u ook te enthousiasmeren voor onze prachtige sector. Dit is ook een van de redenen om mee te doen met Salland Boert en Eet Bewust, trots op wat wij doen en produceren. Wij heten u van harte welkom op ons bedrijf!

Familie Klein Koerkamp
Koerkampsweg 4
7434 RE Lettele

www.ervekleinkoerkamp.nl

milieu
mest
energie
welzijn
diergezondheid
maatschappij
beeldkwaliteit

waar onze boeren te vinden zijnWe maken gebruik van cookies om onze website gebruiksvriendelijker te maken. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Lees meer.
akkoord »