Melkveebedrijf Langkamp

Over Melkveebedrijf Langkamp

In het mooie Salland, aan de rand van het bos, tussen Luttenberg, Mariënheem, Hellendoorn en Haarle in, ligt het melkveebedrijf van Erwin en Wendy Langkamp. Het melkveebedrijf telt op dit moment 80 melkkoeien en 50 stuks jongvee. De koeien worden 24 uur per dag gemolken door 2 melkrobots. De roosters worden automatisch schoongemaakt door een mestrobot.

Lopen koeien op klompen? Natuurlijk niet! Maar u kunt wel op klompen de koeien bekijken tijdens een rondleiding. U proeft verse melk, bekijkt de melkrobots en de mestrobot en bewondert de kalfjes. Op het boerenterras kunt u tot rust komen en genieten van de boerderij geluiden onder het genot van een kopje koffie/thee/sap of een boerenijsje.

Wij doen mee aan dit project, omdat wij ons er bewust van zijn dat we de burger moeten betrekken bij wat er allemaal op een boerderij gebeurd. Hierdoor is er meer begrip en wordt er meer kennis gedeeld. En het is natuurlijk ook heel erg leuk om allerlei doelgroepen, jong en oud, rond te leiden op een bedrijf waar we trots op zijn.

Erwin en Wendy Langkamp
Melkveebedrijf – Landwinkel – Zorgboerderij
Hellendoornseweg 88
8105 ST Luttenberg

06 - 294 909 50
06 - 483 689 59

www.buitengewoonluttenberg.nl
welkom@buitengewoonluttenberg.nl

waar onze boeren te vinden zijnWe maken gebruik van cookies om onze website gebruiksvriendelijker te maken. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Lees meer.
akkoord »