Pluimveebedrijf Familie Kieftenbeld

Pluimveebedrijf Familie Kieftenbeld

Over Pluimveebedrijf Familie Kieftenbeld

Het pluimveebedrijf van de familie Kieftenbeld is een familiebedrijf met ongeveer 35.000 leghennen.

“We zijn gevestigd in het mooie Haarle. Onze kippen zijn gehuisvest in systemen die speciaal voor de kip zijn ontworpen. Elke dag worden de eitjes van onze kippen ingepakt. Een klein deel gaat naar de verkoop aan huis. Het grootste gedeelte wordt echter aan het pakstation geleverd. Hier worden de eieren gesorteerd en in doosjes van 10 verpakt, waarna ze vervolgens naar de supermarkt gaan. In 2014 zijn we begonnen met de verkoop van eieren aan huis", aldus Jolanda.

Kent u de smaak van kakelverse eieren nog niet? Koop dan een doosje met eieren, die je vindt in het huisje bij de familie Kieftenbeld aan de weg. Elke dag wordt de automaat gevuld met vers gelegde eitjes, zo onder de kip vandaan. 

Jolanda: “Dierwelzijn en maatschappelijk verantwoord ondernemen vinden wij belangrijk. Vandaar ook onze deelname aan SBeeB.”

Pluimveebedrijf Familie Kieftenbeld
Almeloseweg 17
7448 RM Haarle

eitje@kieftenbelds.nl
www.kieftenbelds.nl
mmmEggies

Familie Kieftenbeld Legkippen, Almeloseweg 17 te Haarle

waar onze boeren te vinden zijnWe maken gebruik van cookies om onze website gebruiksvriendelijker te maken. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Lees meer.
akkoord »