Vacature: certificeerder Boert Bewust

Vacature: certificeerder Boert Bewust
15
januari
VACATURE: Enthousiaste certificeerder voor de agrarische sector
Ben jij per direct beschikbaar en gemotiveerd om voor 8 tot 12 uur in de week (betaald) aan de slag te gaan als certificeerder bij Boert Bewust?
Als certificeerder bezoek je boeren en tuinders die graag willen deelnemen aan Boert Bewust, of die al een tijdje deelnemen en gehercertificeerd moeten worden. Jij plant zelf een afspraak in, kijkt hoeveel punten het bedrijf haalt op verschillende onderdelen aan de hand van onze certificeringslijst en voert hierover het gesprek met de ondernemer. Je maakt foto’s van alle onderdelen en zorgt voor een correcte afhandeling en verwerking. Onze certificering is niet bedoeld als afrekensysteem voor boeren en tuinders, maar een hulpstuk om aan de samenleving te laten zien hoe zij ondernemen.

Jij:
• Hebt een warm hart voor boeren en affiniteit met de agrarische sector;
• Bent in het bezit van eigen vervoer;
• Kunt goed zelfstandig werken en plannen;
• Bent een kei in communiceren
• Hebt minimaal een MBO of HAVO denk- en werkniveau

Wat hebben we te bieden:
• Contact met enthousiaste boeren die gecertificeerd willen worden;
• Goede beloning, bij voorkeur via ZZP-constructie;
• Een afwisselende baan waarbij je de uren zelf in kunt plannen;
• Je werkterrein is midden Nederland.

Over Boert Bewust Stichting Boert Bewust vindt het belangrijk dat de samenleving boeren waardeert om hun werk en meer betrokken raakt bij de herkomst van hun voedsel. Het is daarom belangrijk dat boeren contact zoeken met hun omgeving om te ervaren wat er speelt en belangrijk is. Dat doen wij gezamenlijk binnen Boert Bewust.

Kijk voor meer informatie op www.boertbewust.nl Meer informatie & solliciteren Voor meer informatie over deze functie, neem contact op met Jan Overeem, stuurgroeplid Boert Bewust via 06 21 87 75 85. Interesse? Stuur dan voor woensdag 24 januari as je motivatiebrief en CV naar Lisanne Oskam, voorzitter Boert Bewust op info@boertbewust.nl.

Archief

2018
2017
We maken gebruik van cookies om onze website gebruiksvriendelijker te maken. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Lees meer.
akkoord »