Stephan Rientjes Sallandse Boer 2018

Stephan Rientjes Sallandse Boer 2018
26
juli

Tijdens de Roggemaaiersdag in Raalte, op zaterdag 21 juli, is de Sallandse Boer 2018 bekend gemaakt.
Stephan Rientjes, varkenshouder in Raalte en actief deelnemer aan Salland Boert en Eet Bewust, heeft de eer om deze titel een jaar lang te mogen dragen!

De Sallandse boer is altijd iemand met een agrarisch bedrijf, maar daarnaast is hij ook vaak maatschappelijk betrokken bij andere initiatieven. Zo zet Stephan zich onder andere actief in als bestuurslid van LTO Noord, afdeling Salland. Daarnaast is hij in zijn rol als Sallandse boer ambassadeur van het oogstgave project, een derde wereld project dat via collectes ondersteund wordt door Stöppelhaene. Net als de armen vroeger de laatste oogst kregen, zo krijgt nu een project ergens in de wereld een deel van onze welvaart.


Stephan zal tijdens de Stoppelhaene, 22 t/m 26 augustus, tijdens tal van activiteiten aanwezig zijn als ambassadeur zijn van de Sallandse agrarische sector.

Wil je meer weten over het varkensbedrijf van familie Rientjes in Raalte? Kijk dan hier.

Stephan Rientjes krijgt de zeis overhandigd van Sallandse Boer 2017 Geertjan Kloosterboer 

Archief

2018
2017
We maken gebruik van cookies om onze website gebruiksvriendelijker te maken. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Lees meer.
akkoord »