Slapen bij de boer(in)

Slapen bij de boer(in)
12
januari

In elk reclameblok op televisie komen ze weer voorbij; reclames van talloze vakantieaanbieders! Januari lijkt dé maand bij uitstek om eens goed na te denken over waar we heen trekken om even aan de dagelijkse sleur te ontkomen. Kies je voor een lange vakantie ver van huis? Of ga je graag verspreid over het jaar meerdere keren er even tussenuit? Dichtbij of toch ver weg, gezellig op de camping of toch het comfort van een B&B of hotel? De keuze is aan jou! Maar als we de vakantietrendwatchers mogen geloven dan kiezen steeds meer mensen voor een vakantie waarbij zingeving centraal staat. Handen uit de mouwen en 'terug naar toen'. 

Een greep uit de vakantietrends van 2018:

Toerist in eigen land
Dichtbij is nog zoveel te ontdekken! 

Multi generation vakantie
Niets zo belangrijk als familie, toch? En dus gaan we massaal met onze ouders én kinderen op vakantie.

Terug naar toen
Mensen willen hun mooiste jeugdherinneringen opnieuw beleven en gaan terug naar bestemmingen die altijd in het hart zijn gebleven.

Je voelt 'm misschien al aankomen, maar een vakantie bij de boer is toch het perfecte antwoord op bovengenoemde trends?


Ga voor ultieme beleving en kies voor een meerdaagsverblijf bij de boer! Laat je onderdompelen in het agrarische leven, geniet van de natuur om je heen en leer waar voedsel vandaan komt. Wie weet mag je ook nog wel zelf de handen uit de mouwen steken. Kortom, beleving! Dat vind je op de boerderij!

Verspreid over heel Nederland zijn talloze accommodaties te vinden op boerenerven. Graag delen wij alvast met jou een aantal boerenverblijven van de bij Salland Boert en Eet Bewust aangesloten bedrijven. Is dit voor jou te dichtbij? Tip dan jouw familie, vrienden en kennissen die verder weg wonen!


Melkveebedrijf en BoerenBed ’t Wesselink, familie Smale
Luxe en nostalisch ingerichte tenten
Wesselinksdijk 7, SchalkhaarMelkveebedrijf en B&B de Aarnink, familie Tuten
Landelijke bed & breakfast met 4 gastenkamers
Holterweg 46, HeetenMelkveebedrijf en B&B Klein Koerkamp, familie Klein Koerkamp
Bed & Breakfast en rustpunt met 3 kamers
Koerkampsweg 4, Lettele

 

 

 


Bronnen:
https://news.booking.com/dit-zijn-de-reistrends-voor-2018/
https://augustjuly.com/nl/blog/de-leukste-reistrends-voor-2018/

 

Archief

2018
2017
We maken gebruik van cookies om onze website gebruiksvriendelijker te maken. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Lees meer.
akkoord »