Hemelvaartsdag: Bathmen smaakt naar meer!

Hemelvaartsdag: Bathmen smaakt naar meer!
17
april

Op 10 mei organiseert de Stichting Bathmen Promotie de jaarlijkse fietstocht. Dit jaar is het de 10e keer dat de tocht met medewerking van de boerendansgroep “Het Battumse Venne’ wordt georganiseerd. Het thema: Bathmen smaakt naar meer. Dit is de reden dat LTO Noord afdeling Salland en Salland Boert en Eet Bewust dit jaar aansluiten bij de organisatie van deze fietstocht.

Tussen 9 en 11 uur kunnen de fietsroutes worden gekocht bij Cultuurhuus Braakhekke in Bathmen, Schoolstraat 6a. De route is ongeveer 25 km lang. Onderweg kunnen diverse agrarische bedrijven worden bezocht, zijn er veel activiteiten voor jong en oud en er is straattheater.
Op de route kun je diverse agrarische bedrijven bezoeken en kun je in gesprek met de ondernemers. De Oude Molen is opengesteld. Onderweg kun je daarnaast kennismaken met en proeven van de producten van de bezochte bedrijven.

De route eindigt in Bathmen op het plein voor het Cultuurhuus Braakhekke. Het Cultuurhuus viert dit jaar haar 10-jarig bestaan. Op het plein voor het Cultuurhuus, het plein van de Dorpsschool en in de Schoolstraat wordt in de middag een preuvenement gehouden. Hieraan wordt meegewerkt door diverse Bathmense ondernemers, LTO Noord afdeling Salland, Wakkere Boerin en Salland Boert en Eet Bewust. Ook zijn er optredens van o.a. het Deventer Swingorkest, Muziekvereniging Orpheus, straattheater, de Boerendansgroep Het Battumse Venne, Bigband Apeldoorn en de Bêkezangers.

Beleef samen Hemelvaartsdag in Bathmen, want in Battum is altijd wat te doen. Meer informatie vind je op www.Bathmen.nl.

Fiets en geniet van eten, drinken en muziek in en rond Bathmen. Bathmen smaakt naar meer!Archief

2018
2017